Sandwichpanelen

FenekO sandwichpaneel

Sandwichpaneel met Styrofoam (XPS)

Sandwichpanelen zijn mettertijd uitgegroeid tot zeer betrouwbare plaatmaterialen. Ze zijn opgebouwd uit twee stevige platen met ertussenin een kern van Styrofoam.

FenekO beschikt over een uitgebreid machinepark en werkt alleen met de allerbeste materialen. Zo werpen we ons op als een betrouwbare partner voor de levering van sandwichpanelen voor uiteenlopende toepassingen.

Sandwichpaneel met Styrofoam
Sandwichpaneel
Sandwichassemblage

We gebruiken Styrofoam (verkrijgbaar in 20, 25, 30, 35, 42 en 50 mm) met een uitstekende isolatiewaarde. Het grote voordeel van deze isolatiepanelen is dat ze hun U-waarde behouden, terwijl die van, bijvoorbeeld, Pur-isolatiepanelen door de jaren heen afneemt.

De ervaring leert ons dat een verlies van 40% niet uitzonderlijk is als er met standaardmaten (de meest gebruikelijke maten) wordt gewerkt. Om dat verlies tegen te gaan, maken we al onze sandwichpanelen op maat.

Infrezingen en speciale vormen zijn geen probleem. Daardoor zijn de toepassingen legio.

De beschikbare maximummaat van de ALMG3/H111-platen is 4000mm x 1500mm.

Omdat we gebruik maken van moderne machines (paneelzaag, folieermachine, persen) kunnen we u een constante kwaliteit, een grote maatnauwkeurigheid en echte perfectie waarborgen.

Als fabrikant kunnen we onze sandwichpanelen in alle RAL-kleuren leveren. Ook ‘bicolor’ behoort tot de mogelijkheden.

Om te kunnen ingaan op de vraag van pvc-fabrikanten en -plaatsers bieden we ook sandwichpanelen met Renolit-folie aan.

Sandwichpaneel

Sandwichpaneel met styrofoam

Sandwichpanelen hebben zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot zeer betrouwbare plaatmaterialen, opgebouwd uit twee stevige buitenplaten met daartussen een kern van Styrofoam (XPS).