0:00 / 0:00

O

FenekO informeert: reststukken Renolit niet-standaard kleuren

Wanneer u gefolieerd (bvb. Renolit) plaat- of plooiwerk bestelt in niet-stockkleuren, was het reeds de procedure dat u de volledige plaat dient aan te kopen.


Voortaan zullen wij de reststukken van deze plaat ook meeleveren en geven we u de mogelijkheid om later uit deze restplaat een nieuwe bestelling te plaatsen.

Let wel: reststukken moeten een minimale restafmeting hebben van 500x4000mm of 1000x1250mm, anders worden ze niet meer meegeleverd. Wanneer intern het stuk opnieuw moet gemaakt worden vanwege een kwaliteitsprobleem, zullen wij eerst de reststukken gebruiken om dit stuk opnieuw te produceren.


Hoe gaat u dan te werk?

  • U snijdt zelf een stuk uit de plaat die min. 50mm groter is (langs alle zijden) dan hetgeen u nodig heeft. U dient dus zelf uit te rekenen hoe groot de plaat moet zijn om uw bestelling eruit te kunnen snijden (ook indien u meerdere stukken nodig heeft).
  • U levert ons dit stuk aan (u kan dit zelf komen afleveren of u kan een ophaling aanvragen bij de volgende levering)
    Opgelet: het reststuk moet degelijk verpakt terug bezorgd worden om beschadigingen te voorkomen! FenekO is niet verantwoordelijk voor schade aan terugbezorgde platen!
  • Wij verwerken daarna de plaat volgens uw wensen, i.e. knippen op maat, plooien, inpakken en uitleveren. Van dit stuk worden geen reststukken meer meegeleverd!
  • U betaalt een vaste verwerkingskost per stuk van 50€ bruto (inclusief logistiek, verpakking en levering)