0:00 / 0:00

O

Deurpanelen by Anaf

Meer details

De Anaf deurpanelen zijn verkrijgbaar in twee collecties. De reeks Premium panelen staat garant voor een ruime keuze uit ca 25 populaire standaard deurmodellen, uitgevoerd in alle populaire kleurtonen en houtstructuurfolies. In de reeks Comfort bieden wij meer dan 300 deurmodellen aan die de klant kan laten uitvoeren in elke mogelijke maatvoering en kleurzetting. Individualiteit en kwaliteit. Dat is waar Anaf voor staat!


Doors by Anaf


Anaf Products nv produceert als vooruitstrevend Belgisch bedrijf reeds meer dan 40 jaar voordeurpanelen en plaatsingsklare gekeurde veiligheidsdeuren.

Door haar jarenlange ervaring slaagt Anaf Products erin om bij elk profielmerk en naar wens van elke klant een passende buitendeur aan te leveren. Op onze “Wall of Innovation” in onze showroom te Oeselgem ontdekt u de meest cruciale vernieuwingen waarvoor Anaf de laatste 4 decennia en tot op vandaag garant staat.

Comfort voordeuren, een waaier aan individuele mogelijkheden

De voordeur is zonder enige twijfel één van de belangrijkste elementen van de voorgevel van de woning. Uw klant wil dus graag zijn eigen expressie in zijn voordeur kunnen leggen. Kies daarom zorgvuldig uit onze uitgebreide Comfort voordeur collectie. Ontelbare mogelijkheden, maatwerk en een zeer grote flexibiliteit vormen het DNA van de comfort voordeurenreeks.


Bekijk al onze comfort modellen hier


Premium voordeuren

De reeks Premium deurpanelen bestaat uit ca 25 populaire standaard deurmodellen. De deuren worden gemaakt met dezelfde hoogwaardige materialen als de Comfort deurpanelen en kunnen worden afgewerkt in een ruime reeks standaard kleuren en houtstructuurfolies.


Bekijk al onze Premium modellen hier


Waarom kiezen voor een Anaf Deuradviseur?

- Het ruimste aanbod in alle mogelijke materialen, kleuren en technische uitvoeringen

- U koopt een gewaarborgd kwaliteitsproduct dat reeds meer dan 45 jaar 100% in België geproduceerd wordt

- Wij garanderen een persoonlijke aanpak door een ervaren verkoper, gevolgd door een professionele plaatsing

Download technische infofiche