Raamdorpels

bekijk afbeeldingen
FenekO aluminium raamdorpel
FenekO aluminium eindstukken voor raamdorpels (kopschotten)
FenekO aluminium raamdorpel
FenekO aluminium koppelstuk voor raamdorpel
FenekO aluminium binnenhoek voor raamdorpels
FenekO buitenhoek voor raamdorpels

De oplossing bij nieuwbouw en renovatie 

Ons uitgebreid gamma van aluminium raamdorpels biedt een geschikte oplossing voor elk type venster en gevel.

Onze dorpels zijn beschikbaar in verschillende rug- en tabletdiepten (tot 350mm). Zo zijn ze geschikt voor alle toepassingen.

Aluminium is een materiaal dat heel wat voordelen biedt. De oppervlaktebehandeling voorkomt corrosie, aluminium is heel onderhoudsarm en de raamdorpels van aluminium zijn erg makkelijk te verwerken bij plaatsing.

De raamdorpels worden geplooid uit een aluminiumplaat (ALMG3/H111) met een dikte van 2mm.

De ervaring leert ons dat een verlies van 40% niet uitzonderlijk is als er met volledige lengtes (de meest gebruikelijke maten) wordt gewerkt. Om dat verlies tegen te gaan, leveren we onze raamdorpels in verschillende lengtes, namelijk 1000mm, 2000mm, 3000mm en 4000mm. Bovendien kunnen de raamtabletten tegen een kleine meerprijs ook op maat worden afgewerkt. Dat verhoogt het gebruiksgemak nog.

De uiteinden van de alu-dorpels zijn makkelijk af te werken met esthetische eindstukken in bijpassende kleuren. En met de koppelstukken laat u de FenekO-dorpels moeiteloos op elkaar aansluiten. De binnen- en buitenhoeken (90°), ten slotte, bieden een oplossing bij een brede waaier van toepassingen.

U wilt natuurlijk graag dat uw raamdorpels mooi samengaan met de rest van het buitenschrijnwerk. Geen probleem: bij de vervaardiging van de raamdorpels kunt u kiezen uit meer dan 500 RAL-kleuren. En die heeft FenekO allemaal in voorraad.