Schuifvliegendeur Smal

bekijk afbeeldingen
Schuifvliegendeur Smal
Smalle schuifvliegendeur - Stootrubber op ondergeleider
Smalle schuifvliegendeur - Tussenstijl van 90mm - buitenzicht
Smalle schuifvliegendeur - Tussenstijl van 90mm - binnenzicht
Smalle schuifvliegendeur - Wieltjes aan onderzijde horizontaal profiel
Smalle schuifvliegendeur - Stootrubber
Smalle schuifvliegendeur - Nieuw wieltje Smalle uitvoering

Bij de plaatsing van een rolluik voor uw schuifdeur is de kans groot dat de ruimte tussen rolluikgeleider en schuifdeur te klein is om een standaard schuifvliegendeur te plaatsen.

Met de smalle schuifvliegendeur, die een plaatsingsruimte nodig heeft van maximaal 25mm is ook in deze situatie een insectenvrije woning gegarandeerd. 

Schuifdeur & geleiders 

Al de profielen (schuifdeur, tussenstijl, geleiders) die gebruikt worden voor de uitvoering van onze smalle uitvoering bestaan uit hoogwaardige aluminium. Deze worden door opgeleid personeel vakkundig in mekaar gestoken tot een volwaardige kwalitatieve deur. 

De schuifvliegendeur bestaat uit een vleugelprofiel van 16mm, die in verstek in mekaar wordt geperst.

De wieltjes bevinden zich in de horizontale onderprofiel. Deze wieltjes zijn volledig geïntegreerd in het profiel. Anders dan bij onze "Classic", "Elegance" & "Basic" uitvoering is de smalle schuifvliegendeur geen dragende vliegenschuifdeur. 

De tussenstijl wordt op de door u gewenste hoogte geplaatst. De S-vormige tussenstijl heeft een hoogte van 90mm en fungeert tevens als greep. Standaard wordt de middenstijl in het midden geplaatst, maar dat kan uiteraard aangepast worden naar de wensen van de klanten. 

Bij de dubbele uitvoering wordt er op een van de 2 vleugels een makelaar (L20x20x2) voorzien. Deze zorgt ervoor dat de beide schuifvliegendeuren perfect met elkaar matchen. 

Door de verschillende geleidercombinaties die wij u kunnen aanbieden kan u zorgen voor een perfecte plaatsing van onze smalle schuifvliegendeur op uw schuifpui. 

We hebben een heel assortiment aan schuifborstels ter beschikking die een hermetische afsluiting garanderen tegen muggen en andere insecten. 

Hoekverbindigen

De hoekverbindingen bij de "Smalle" uitvoering zijn steeds in verstek gemaakt. Deze verstekhoeken worden in elkaar geperst.

Sluiting

Op de 2 verticale stijlen kan desgewenst een stootrubber geplaatst worden. Deze zorgt voor de perfecte afsluiting van uw schuifdeur tegen het metselwerk. 

Daarnaast kan er ook een buffer geplaatst wordt, waarop de smalle schuifvliegendeur kan stuiten.