0:00 / 0:00

Meer dan 1 miljoen bestellingen op my.feneko.be!

In de snel evoluerende wereld van online winkelen is het essentieel om een naadloze, gebruiksvriendelijke ervaring te bieden aan klanten. Bij FenekO Group begrijpen we dit als geen ander. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat onze webshop my.feneko.be de magische mijlpaal van meer dan 1.000.000 online bestellingen heeft bereikt sinds december 2020.

De one-stop-shop voor gevelafwerking

Via my.feneko.be kunnen klanten het volledige gamma van FenekO Group bestellen met slechts één klik. Dit maakt onze webshop niet alleen handig, maar ook de meest uitgebreide one-stop-shop voor alle gevelafwerking die je nodig hebt.

Alle documenten, altijd binnen handbereik

Met onze webshop hoef je je geen zorgen te maken over het bijhouden van bestelbevestigingen, leverbonnen, facturen en creditnota's. Alles wordt netjes georganiseerd per bestelling en kan eenvoudig opgevolgd worden in de klantenzone of in PDF-formaat worden gedownload.

Naast de basisfunctionaliteiten hebben we enkele handige extra's toegevoegd om het gebruiksgemak te vergroten:

  • zoeken naar een factuur of creditnota op nummer.
  • downloaden van alle facturen en creditnota's van een door jou gekozen periode in één gecomprimeerd bestand, bijvoorbeeld voor je BTW-aangifte.

De voordelen van my.feneko.be

  • Snel en eenvoudig producten selecteren dankzij een visuele selectietool met handige zoekfilters.
  • Automatische foutcontrole om misverstanden te voorkomen.
  • Altijd een complete en duidelijke bestelling.
  • Snelle verwerking van je bestelling of offerte.
  • Overzicht van al je lopende bestellingen en prijsaanvragen.

Alle informatie binnen handbereik

Voor alle technische informatie, kun je terecht op onze infozone. Hier vind je onder andere bestelbonnen, prijslijsten, productinformatie, technische instructies om je te ondersteunen bij elke stap.

We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe functies je ervaring met ons bedrijf nog beter zullen maken. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via aftersales@feneko.be. Samen zetten we de volgende stap naar een nog efficiëntere en klantgerichtere service.