0:00 / 0:00

FenekO Group

FenekO staat al meer dan 25 jaar garant voor aluminiumbewerking van topkwaliteit. Die ervaring en knowhow hebben er voor gezorgd dat FenekO zich ontpopt heeft tot dé referentie op vlak van aluminium insectenwering en plaatbewerking. In 2021 sloeg FenekO de handen in elkaar met Anaf Doors. Deze viert weldra 50 jaar vakmanschap in het produceren van deurpanelen voor aluminium en kunststof schrijnwerkers. In haar vestigingen in Oeselgem en Kinrooi produceert Anaf Doors jaarlijks zowat 10.000 voordeurpanelen. Samen vormen zij de FenekO Group, een one-stop-shop voor de schrijnwerker.

FenekO Group investeert voortdurend in de verbetering van haar producten en de optimalisatie van het geautomatiseerd productieproces, alsook in snelle en correcte leveringen.

Meer over Feneko

Voor particulieren

FenekO richt zich uitsluitend tot professionele schrijnwerkers, fabrikanten en plaatsers van ramen en deuren, zonweringen en raamdecoratie. Particulieren die hun oog hebben laten vallen op onze producten, kunnen contact opnemen met één van onze partners.