0:00 / 0:00

Ontdek de Innovaties van FenekO Group op POLYCLOSE 2024!

Welkom bij FenekO Group! We zijn verheugd u uit te nodigen voor een exclusieve ervaring op POLYCLOSE 2024, dé Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek. Van 17 tot 19 januari 2024 zal onze stand, nummer 1452, bruisen van innovatie en stijl in Flanders Expo, Gent. Mis deze kans niet om onze nieuwste producten en technologieën te ontdekken.

FenekO Insect Screens - functionaliteit ontmoet stijl
U bent op zoek naar bescherming tegen ongewenste insecten of wilt gewoon genieten van frisse lucht zonder toegevingen? FenekO Insect Screens bieden de oplossing die u nodig heeft.

Anaf Doors - de blikvanger voor uw huis
Ontdek de elegantie van Anaf Doors, de onbetwiste blikvanger voor uw huis. Onze stijlvolle deurpanelen combineren modern design met duurzame materialen, waardoor ze een esthetisch hoogtepunt vormen van uw woning.

Entrada Systeem - innovatie voor vleugeloverdekkende deurpanelen
Stap in de toekomst met ons innovatieve Entrada systeem. Het Entrada-systeem is ontworpen voor vleugeloverdekkende deurpanelen en vormt de perfecte combinatie van kwaliteit en gebruiksgemak.


Gratis toegang met persoonlijke code
Registreer u nu voor POLYCLOSE 2024 op www.polyclose.be en gebruik onze persoonlijke code PE10113965 om uw gratis toegangsbadge te verkrijgen. Druk deze af en breng hem mee naar Flanders Expo, Gent, waar wij u van 17 tot 19 januari verwelkomen.

Save the date
**Datum**: 17 tot 19 JANUARI 2024
**Locatie**: Flanders Expo (hal 1 & 6), Maaltekouter 1, B-9051 Gent, België, www.flandersexpo.be

Wij kijken er enorm naar uit om u te verwelkomen op POLYCLOSE 2024 en u te laten kennismaken met de innovaties van FenekO Group. Tot dan!