0:00 / 0:00

Gelaste deurtrekkers

Meer details

De Solid reeks


De Solid reeks deurtrekkers bestaan uit hoogwaardige aluminium profielen. Deze worden in onze ateliers verzaagd, gelast en gelakt tot stijlvolle deurgrepen die perfect samen passen met de puurste ontwerpen uit de “Design”reeks deurpanelen. Elke greep wordt op maat van uw deur gemaakt zodat ze perfect de proporties van de deur kan benadrukken.

Indien samen besteld met uw voordeur bieden deze deurgrepen het voordeel dat ze ‘blind’ gemonteerd worden. U ziet aan de binnenzijde niet de traditionele bevestigingsbouten zitten. De meeste grepen zijn echter ook los verkrijgbaar, zodat ze gemonteerd kunnen worden op reeds geplaatste deuren, glasdeuren, maar ook op binnendeuren of houten deuren. De Solid reeks is beschikbaar in alle poederlakken die door ons worden aangeboden.

De gelaste deurtrekkers zijn voorzien van ofwel 2 schroefgaten M8 voor een klassieke bevestiging ofwel van 2 kamers voor blinde bevestiging.

Bij blinde bevestiging wordt de trekker per zijde met 2 stelschroeven (i.p.v. 1!) geborgd om het draaimoment uit te schakelen.


De klassieke greepbouten zijn uit inox of kunnen gelakt worden in alle mogelijke RAL kleuren.


Op zoek naar een passend deurpaneel?

Bekijk de catalogus online: www.anaf.be

Download technische infofiche