0:00 / 0:00

Vliegenramen

Vliegenramen zijn een essentiële aanvulling voor een verhoogd wooncomfort. Dankzij een FenekO vliegenraam haalt u het mooie weer in huis, maar houdt u vliegen, muggen en andere insecten buiten!

Al onze vliegenramen worden steeds op maat gemaakt en kunnen volledig aangepast worden aan de meeste raamstructuren, welke afmeting, vorm of kleur dan ook. Daarom kunnen ze zowel op aluminium, houten of PVC ramen geplaatst worden.

U hebt keuze uit meer dan 1000 lakkleuren voor de afwerking ervan, zodat ze esthetisch bijna onzichtbaar worden.

Dankzij het ingenieuze inox clipsysteem kunnen ze gemakkelijk geplaatst worden, maar ook even gemakkelijk weer verwijderd worden.

Lees meer

Insectengaas

Het insectengaas dat we gebruiken, is vervaardigd uit glasfibervezel en voorzien van een dubbele verankering van de horizontale en verticale draden. De kleine maasmaat van het gaas (1,29mm x 1,13mm) garandeert u een uitstekende bescherming tegen alle insecten.

Kenmerken van het gaas:

  • Belgische makelij
  • Roestvrij en zelfdovend
  • Bestand tegen grote temperatuurschommelingen
  • Vormvast

Keuze uit:

  • Glasfibervezel (standaard) - Kleur: grijs
  • Petscreen (optie): ideale bescherming in een omgeving met huisdieren - Kleuren: grijs of zwart
  • Clearview (optie): zeer dun geweven voor een hogere doorkijkgraad - Kleur: zwart

Indien gewenst kunnen onze schuifvliegendeuren ook opgespannen worden met zonnewerende Soltisdoek. Deze dient wel zelf aangeleverd te worden. Deze dient wel zelf aangeleverd te worden. Voor industriële toepassingen kunnen we uw schuifvliegendeur ook met inoxgaas opspannen. Let wel: inoxgaas is geen decoratief product.

Opmerking: bij alle plisséramen en -deuren is er geen keuze mogelijk tussen de verschillende soorten gaas, maar wordt steeds hetzelfde zwarte, opvouwbare gaas voorzien.

Pees

Onze PVC pees dient voor de bevestiging van het insectengaas in het profiel. De uitzonderlijke kwaliteit ervan in combinatie met het opspannen door ons deskundig personeel zorgt ervoor dat het insectengaas altijd perfect opgespannen blijft zoals op het moment van uitlevering, in welke weersomstandigheden dan ook. De PVC pees is verkrijgbaar in zwart en grijs.

Tussenstijl

Bij de vliegenramen wordt de tussenstijl steeds in het midden van het vliegenraam voorzien. Andere hoogtes of meerdere tussenstijlen kunnen echter ook steeds aangevraagd worden. Bij hoogtes vanaf 1600mm worden er standaard 2 tussenstijlen voorzien.