0:00 / 0:00

De lakstift van FenekO Group

Aluminium is van nature lichtgewicht, corrosiebestendig en sterk. FenekO Group lakt het aluminium aan de hoogste kwaliteit. De laklaag beschermt het aluminium tegen externe factoren zoals UV-straling, weersinvloeden en slijtage.

Gelakt aluminium is echter niet onverwoestbaar en kan beschadigd raken door onjuist gebruik of ongelukken. Het is belangrijk om de schade zo snel mogelijk aan te pakken om verdere corrosie te voorkomen en de levensduur van het materiaal te verlengen. Afhankelijk van de grootte en de aard van de beschadiging, zijn er verschillende opties beschikbaar voor het herstellen van de schade.

Een lakstift is een handige tool om kleine krassen en oppervlakkige beschadigingen aan de lak snel en gemakkelijk te repareren. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van een lakstift:

  1. Kostenbesparend: Met een lakstift kan je deze kleine reparaties zelf uitvoeren, zo voorkom je kosten bij grote herstellingen.
  2. Gemakkelijk in gebruik: Lakstiften zijn gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale vaardigheden of kennis. Je hoeft alleen maar de stift op de beschadiging aan te brengen en de lak zal vanzelf opdrogen.
  3. Snelle reparaties: Met een lakstift kan je kleine krassen en beschadigingen snel repareren.
  4. Bescherming tegen verdere schade: Het aanbrengen van een lakstift op een beschadiging zorgt ervoor dat het oppervlak beschermd is tegen verdere schade.

Als klant kunt u heel eenvoudig een lakstift bestellen bij Feneko Group via aftersales@feneko.be of rechtstreeks op my.feneko.be|screens artikelen|gelakte onderdelen. Om uw bestelling te plaatsen, hoeft u alleen maar uw gegevens en de kleur en poedercode te bezorgen. Als u de kleurcode niet weet, kunt u deze vinden op het orderdocument op my.feneko.be.