0:00 / 0:00

De nieuwe eindstop voor schuifvliegendeuren: eleganter en efficiënt


U hecht waarde aan kwaliteit, functionaliteit en esthetiek. Dat hebben we bij FenekO Insect Screens goed begrepen.

Daarom stellen we u de nieuwe VA1106 eindstop voor, speciaal ontworpen voor onze schuifvliegendeuren. Het gaat om een innovatieve en verbeterde versie van de bestaande VA1001 eindstop.

De compacte VA1106 eindstop biedt een elegantere oplossing om uw schuifdeur veilig en betrouwbaar op de gewenste plaats te stoppen: de deur staat stevig vast aan weerszijden van de rails, zodat ze mooi op haar plaats blijft.

We hebben de VA1106 eindstop ontworpen met oog voor detail en esthetiek, waardoor uw schuifvliegendeur haar elegante uitstraling behoudt.

We lakken de VA1106 eindstop in dezelfde kleur als uw schuifvliegendeur. Het resultaat: een harmonieus en eenvormig geheel waarin alle componenten perfect op elkaar aansluiten.

Aangezien de eindstop ook nog eens gemaakt is van duurzame materialen, kunt u rekenen op een langdurige en betrouwbare werking.

De nieuwe eindstop is specifiek ontworpen voor de schuifvliegendeuren (zonder pomp) van FenekO Insect Screens, met uitzondering van de Schuifvliegendeur Smal.


De nieuwe VA1106 eindstop is beschikbaar vanaf september 2023.


Wil u meer weten over de talloze voordelen van onze schuifvliegendeuren? Bezoek dan onze website: https://www.feneko.be/nl/onze-producten/schuifvliegendeuren