0:00 / 0:00

Een naadloos design met de FenekO Insect Screens VP1059 onderrail

FenekO Insect Screens bepaalt opnieuw de norm met zijn nieuwste innovatie: de VP1059 onderrail. Deze slim ontworpen onderrail is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje esthetiek toe dankzij haar subtiele integratie in de vloer. Deze onderrail is uitermate geschikt voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten waarbij het schuifraam in de vloer wordt verwerkt, zodat in beide richtingen een vlakke doorloop met of zonder minimale opstap ontstaat.

Er zijn twee belangrijke voordelen:

  • Mensen met beperkte mobiliteit lopen minder risico op struikelen over de kleine drempel, rolstoelgebruikers raken er gemakkelijk overheen, enzovoort.
  • Het geheel oogt strakker doordat er minder profiel zichtbaar is. Of het raam open dan wel dicht is, u geniet van een groter panoramagevoel. Als daarnaast binnen en buiten ook nog eens dezelfde vloer is gelegd, dan is het ruimtelijke gevoel nóg sterker.

Deze onderrail is 2 mm dik, is beschikbaar in alle kleuren en is geanodiseerd, en vormt zo een fraaie en duurzame oplossing voor uw schuifvliegendeur. De VP1059 onderrail is verkrijgbaar in lengtes tot wel 6400 mm, waardoor ze geschikt is voor diverse deurbreedtes. Deze onderrail kan onder andere worden gecombineerd met de VP5087 bovengeleider.

Merk op dat de VP1059 onderrail geschikt is voor alle schuifvliegendeuren van FenekO Insect Screens, met uitzondering van de Schuifvliegendeur smal en Basic.

Meer informatie vindt u op de infozone van my.feneko.be of via orders@feneko.be.