0:00 / 0:00

FenekO Group schittert op Polyclose met innovatieve producten en interactieve demonstraties


Afgelopen week was FenekO Group het middelpunt van aandacht op Polyclose, waar honderden klanten en prospecten onze stand bezochten. Het was een geweldige gelegenheid om onze nieuwste producten te presenteren en bezoekers de kans te bieden deel te nemen aan interactieve demonstraties van ons revolutionaire lijmloze vleugeloverdekkende systeem, Entrada. Daarnaast konden ze het succesverhaal achter my.feneko.be ontdekken, dé online portaalsite voor al uw gevelafwerking.

Voor degenen die het evenement hebben gemist, hebben we goed nieuws! U kunt nu twee video's bekijken op ons YouTube-kanaal, waarin we de hoogtepunten van Polyclose delen en een diepere duik nemen in de innovatieve producten die we hebben gepresenteerd.

Video 1:

Video 2:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via aftersales@feneko.be. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die u nodig heeft.

Bedankt aan iedereen die ons heeft bezocht op Polyclose. We kijken uit naar verdere gesprekken en de mogelijkheid om samen te werken aan uw gevelafwerking projecten.