0:00 / 0:00

De Integra 1200 van Anaf Doors: Een Perfecte Mix van Stijl en Functionaliteit

In de wereld van architectuur is het deurpaneel Integra 1200 van Anaf Doors een naam die steeds vaker opduikt. Dit innovatieve stukje vakmanschap is een onderdeel van de populaire Design-collectie van Anaf Doors en biedt een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek, waardoor het de ideale keuze is voor moderne woningen.


Een hedendaags concept

Moderne woningen vragen om de perfecte balans tussen stijl en bruikbaarheid. De Integra 1200 is ontworpen met dit hedendaagse concept in gedachten. Deze deur is niet alleen een functioneel element van uw huis, maar ook een statement van stijl en moderniteit. Of u nu een minimalistische uitstraling of een gedurfde en eigentijdse esthetiek zoekt, de Integra 1200 past naadloos in elke moderne omgeving.


Een ergonomisch doordacht ontwerp

Het eerste wat opvalt aan de Integra 1200, is de ingewerkte greep van 60 mm breed. Wat dit ontwerp zo bijzonder maakt, is de optimale verdeling over de hoogte van het deurblad. Hierdoor ligt de greep perfect in de hand en opent de deur vlot en moeiteloos. Bovendien kunt u kiezen uit drie standaardlengtes: 1650 mm, 1850 mm en 2050 mm. En voor wie een specifieke afmeting in gedachten heeft, kan de ingewerkte greep volledig op maat gemaakt worden.


Praktisch onderhoud in het vooruitzicht

Anaf Doors heeft ook gedacht aan het praktische aspect van de Integra 1200. De opening onderaan is voorzien van een subtiel aflopend vlak. Hierdoor worden water en vuil op natuurlijke wijze afgevoerd, waardoor het dagelijkse onderhoud een fluitje van een cent wordt. Corrosievorming en vervuiling behoren hiermee tot het verleden.


Keuzemogelijkheden

Naast de Integra 1200 biedt Anaf Doors een breed assortiment deurpanelen met geïntegreerde deurgreep. U heeft de keuze uit de modellen Integra 1210, 1300, 1500 en 1600. Elk model is ontworpen met veelzijdigheid in gedachten, zodat het naadloos aansluit bij uw specifieke wensen en voorkeuren. Of u nu de voorkeur geeft aan een klassieke voordeur of aan een vleugeloverdekkende uitvoering, Anaf Doors heeft de perfecte oplossing voor u.

Bovendien kunt u kiezen uit twee hoogwaardige materialen: poederlak (ALU) en decorfolie (pvc). De laklaag is van de allerbeste kwaliteit en u heeft de keuze uit een indrukwekkende selectie van meer dan 1400 standaard lakkleuren. Zo bent u ervan verzekerd dat uw deur niet alleen functioneel is, maar ook naadloos aansluit bij de stijl en uitstraling van uw woning.


Gemoedsrust met fabrieksgarantie

Anaf Doors staat volledig achter de kwaliteit van zijn producten. Daarom wordt de Integra 1200 geleverd met een indrukwekkende fabrieksgarantie van 10 jaar. Dit geeft u de gemoedsrust dat u investeert in een product dat ontworpen is om lang mee te gaan.

De voordelen op een rij

  • Strak design: De Integra 1200 oogt modern en strak, een aanwinst voor elke woning.
  • Verticale deurgreep: Deze is naadloos geïntegreerd in het deurblad voor een ergonomische en esthetische meerwaarde.
  • Op maat verkrijgbaar: Of je nu een standaardmaat nodig hebt of een specifieke afmeting voor ogen hebt, Anaf Doors maakt het mogelijk.
  • Materiaalopties: De Integra 1200 is beschikbaar in poederlak (ALU schrijnwerk) en decorfolie (pvc schrijnwerk), waardoor u de perfecte match kunt vinden voor uw woning.
  • Ruime kleurkeuze: Met meer dan 1400 standaardkleuren zit uw ideale tint er zeker tussen.
  • Duurzame kwaliteit: De Integra 1200 is gelakt in de hoogste kwaliteit, wat garant staat voor een lange levensduur.
  • Fabrieksgarantie van 10 jaar: Anaf Doors gelooft in de kwaliteit van hun producten en biedt daarom met trots een garantie van 10 jaar aan.


Met de Integra 1200 van Anaf Doors haalt u niet alleen een deur in huis, maar een staaltje vakmanschap dat u jarenlang zal blijven bekoren. De perfecte combinatie van functionaliteit, design en duurzaamheid maken van deze deur een absolute meerwaarde voor elke moderne woning.


Wist je dat

...u het volledige gamma van Anaf Doors kan bestellen op my.feneko.be?

Lees hier verder.