0:00 / 0:00

Oplossing op maat voor Reynaers Steellook ramen!

Steellook ramen worden steeds populairder vanwege hun moderne en elegante uitstraling. Eerder introduceerde FenekO Insect Screens al de VH035N-Steellook clips voor zijn gamma vliegenramen. Nu gaan we nog een stap verder met de nieuwe inoxclips, die een nog betere stabiliteit van het vliegenraam garanderen. FenekO Insect Screens introduceert de nieuwe Steellook clips (VH035N-SLR), die ervoor zorgen dat ons gamma vliegenramen naadloos passen op Reynaers Steellook ramen.


Meer stabiliteit

Wat maakt deze inoxclips zo innovatief? In tegenstelling tot eerdere modellen die op de dichtingsrubbers steunden, steunen de nieuwe inoxclips rechtstreeks op het raamprofiel. Dit zorgt voor een stevigere en duurzamere installatie van het vliegenraam.


Opmeten

Bij het opmeten van het vliegenraam is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke kenmerken van het raamprofiel. Om de juiste doorkijkmaat van het vliegenraam te berekenen, dient u de afstand tussen de dichtingsrubbers te meten en daar 12 mm vanaf te trekken, zowel in de breedte als in de hoogte.

Onze innovatieve benadering zorgt voor meer stabiliteit en duurzaamheid. Bovendien blijven onze vliegenramen gemakkelijk te onderhouden, waardoor uw klanten jarenlang kunnen genieten van een comfortabele en insectenvrije omgeving.


Ontdek vandaag nog ons uitgebreid gamma vliegenramen hier.