0:00 / 0:00

Vliegenramen op maat voor steellook ramen!

Wat zijn steellook ramen?

Steellook ramen vormen hét perfecte alternatief voor stalen ramen. Ze combineren de prachtige, slanke uitstraling van staal met de voordelen van aluminium. Hierdoor krijg je aluminium ramen met slanke profielen en geniet je van maximale lichtinval. Het aluminium wordt gecombineerd met de moderne, elegante verfijning van een stalen chassis. Of je nu een minimalistische architectuur met grote glaspartijen hebt of een landelijke pastorij- of hoevestijl, steellook ramen passen perfect bij verschillende ontwerpstijlen.

Steellook clipsen: optimale bevestiging

Bij de installatie van vliegenramen op steellook ramen werden we geconfronteerd met een uitdaging. Standaardclipsen duwden op de rubbers van het aluminium kaderprofiel, wat resulteerde in platgedrukte en beschadigde rubbers. FenekO Insect Screens heeft dit probleem aangepakt door de vormgeving van de clipsen aan te passen op maat van je steellook raam. De clipsen steunen nu enkel op het aluminium kaderprofiel en zijn gevormd rond de rubbers. Dit voorkomt druk op de dichtingsrubbers en zorgt voor een stabielere bevestiging van de vliegenramen op het kaderprofiel van het steellook raam.

Hoe Bestellen?

Bij FenekO Insect Screens maken we het bestellen van vliegenramen voor steellook ramen eenvoudig. We hebben slechts enkele details nodig:

  • Merknaam van het steellook raam
  • Specifieke profielnaam en -nummer van het steellook raam
    (dit is essentieel omdat sommige profielen verschillen)
  • De doorkijkmaat (breedte en hoogte) van het aluminium kader
    (gemeten vanaf de aluminium kader, niet op de rubbers)

Dat is alles! Wij doen de rest. Bij FenekO Insect Screens hoef je geen ingewikkelde berekeningen uit te voeren en voorkom je misverstanden bij het bestellen van vliegenramen. Wij zorgen ervoor dat je vliegenraam perfect op maat van je steellook raam wordt geleverd.

Ervaar het Gemak Vandaag Nog

Kies voor gemak, kies voor kwaliteit. Ontdek het assortiment vliegenramen voor steellook ramen bij FenekO Insect Screens en geniet van een vliegenvrije omgeving zonder toe te geven aan de esthetiek van je ramen.

Neem vandaag nog contact aftersales@feneko.be op voor meer informatie of bestel je vliegenraam op maat op my.feneko.be.

Ontdek vandaag nog ons uitgebreid gamma vliegenramen hier.Om ervoor te zorgen dat de leveringen tijdens de zomervakantie vlot kunnen blijven verlopen, vragen we u om ons zo snel mogelijk uw sluitingsdagen door te geven via planning@feneko.be.

Wij kunnen hier dan rekening mee houden in onze planning.FenekO Insect Screens en FenekO Alu Systems (sites Neder-Over-Heembeek en Machelen) zullen gesloten zijn van 13 tot en met 28 juli 2024.

Anaf Doors (sites Oeselgem en Kinrooi) van 13 juli tot en met 4 augustus 2024.