0:00 / 0:00

Prijsdaling FenekO Insect Screens en Feneko Alu Systems

FenekO Group streeft er naar om ondanks de complexiteit op de grondstoffenmarkt steeds voor u een zo correct mogelijke prijs neer te zetten.

Wij engageren ons om in onze prijszetting steeds rekening te houden met 3 factoren:

 1. de jaarlijkse officiële indexatie in onze sector
 2. de impact van tussentijdse extreme prijswijzigingen van grondstoffen (isolatiemateriaal, kunststof, aluminium, glas, energie), zowel in stijgende als dalende zin
 3. de evolutie van uw omzetniveau als klant binnen de 3 takken van FenekO Group (FenekO Insect Screens, FenekO Alu Systems en Anaf Doors), zowel in stijgende als dalende zin

Rekening houdend met het bovenstaande zullen wij de volgende wijzigingen doorvoeren in onze prijszetting.

FenekO Insect Screens

 • Toevoeging van de poederlakcode AE03054900520 (RAL 9005 Coatex) aan onze standaardkleuren, waardoor hierop geen supplement van 25% meer wordt aangerekend, met ingang van 1 november 2022. Een forse besparing op deze steeds populairdere kleur.
 • Aanpassing van de grondstoffencorrectie van -5% naar -3% voor bestellingen ingeboekt vanaf 1 januari 2023.
 • Toepassing van een indexatie van 5% op de bruto verkoopprijzen in de nieuwe prijslijst met ingang vanaf 1 januari 2023.
 • Weglating van de poederlakcode AE70019220225 (RAL 9001) uit de standaardkleuren, waardoor hierop wel een supplement zal worden aangerekend vanaf 1 januari 2023.

FenekO Alu Systems

 • Aanpassing van de grondstoffencorrectie van -12% naar -9% voor bestellingen ingeboekt vanaf 1 november 2022.
 • Toepassing van een indexatie van 5% op de bruto verkoopprijzen in de nieuwe prijslijst met ingang vanaf 1 januari 2023.

Anaf Doors

 • Toepassing van een indexatie van 5% op de bruto verkoopprijzen voor decoratieve panelen en siergrepen in de nieuwe prijslijst met ingang vanaf 1 januari 2023.
 • Toevoeging van een afzonderlijke katern voor ALU, PVC en HPL platen en sandwichpanelen die 4x per jaar zal worden herzien aan de grondstofprijzen.
Ons commerciële team volgt daarnaast ook uw specifieke situatie op zodat u te allen tijde competitief en kwalitatief uit de hoek kan blijven komen met de gevelafwerkingsproducten van FenekO Group die u in één klik kan bestellen op my.feneko.be.