0:00 / 0:00

Elegance Slim - Optimaal doorzicht en stijlvol gemak!

Maak kennis met de nieuwste innovatie van FenekO Insect Screens: de Elegance Slim schuifvliegendeur. Deze deur is een perfecte combinatie van functionaliteit, kwaliteit en esthetiek, en voldoet aan al uw verwachtingen.

De bijna onzichtbare Elegance Slim tilt esthetiek naar een hoger niveau met extra smalle handgrepen van slechts 45 mm aan beide zijden van de schuifvliegendeur. Hierdoor blijft u genieten van een onbelemmerd uitzicht en straalt uw ruimte een moderne elegantie uit. Ideaal voor moderne schuiframen zoals HiFinity van Reynaers of Artline van SAPA Building Systems.


Waarom is de Elegance Slim een uitstekende keuze?

  • Geen tussenstijl, extra smalle handgrepen (45 mm) aan beide zijden van de schuifvliegendeur, waardoor de deur vrijwel onzichtbaar wordt.
  • Alle profielen zijn in verstek gezaagd en geperst, wat zorgt voor een naadloze en strakke afwerking.
  • Pvc-schroefjes bovenaan in de wielhouder werken als klem tegen hevige windstoten, wat uitwaaien verhindert.
  • De Elegance Slim is beschikbaar in dubbele uitvoering, met optionele makelaar op een van de vleugels en een dubbele eindstop in het midden van de schuifvliegendeur.
  • De Elegance Slim is maximaal 2400 mm hoog en breed, en vormt dé perfecte oplossing voor diverse schuiframen.

Ontdek zelf de perfecte samensmelting van kwaliteit en esthetiek met de Elegance Slim schuifvliegendeur van FenekO Insect Screens. Plaats uw bestelling nu op my.feneko.be. Voor meer informatie kunt u terecht op de infozone van my.feneko.be of via orders@feneko.be.